pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.
Antalya Pengacara

Antalya Lawyer, penegak hukum lan penegakan hukum. Pengacara Antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

pokrol kita Sampeyan bisa hubungi kanggo takon.

subjek ing Pengacara ahli kita tansah karo sampeyan.

Antalya Lawyer Firm, hukum nglaksaknano, komersial hukum, hukum teknologi informasi, hukum kulawarga, hukum real estate lan payables iku utamané legal ing kabeh cabang saka hukum lan uga ngakoni ing kaputusan pengadilan internasional uga menehi layanan terjemahan legal ing execution lan Advertisement saka subyek real estate manca. Kantor kita mentas ditampa pangalembana gedhe ing donya itungan virtual, itungan virtual lan pertambangan ijol-ijolan itungan virtual, redress grievances masalah iki lan uga nawakake consulting services related kanggo investasi.

Turki lan Antalya uga Dursun Mehmet kabèh donya minangka Advocacy goal kita Kantor, kabeh ndonya njupuk pancegahan supaya mundhut saka hak kita klien, yen hak wis boroske kanggo mbalekaken kanggo ombone tangan hukum.

Pengacara Mehmet Dursun - Pengacara Antalya

Jeksa Agung Mehmet Dursun

Mediator - Jaksa - Jaksa Penuntut Umum
Pengacara Kadriye Ersoy - Antalya

Pengacara Kadriye ERSOY

pengacara
Pengacara Zeki Dursun

Pengacara Zeki Dursun

pengacara
Konsultan Keuangan Bilal Kilim
M.Cüşavir Bilal Clothed
Penasehat Keuangan
Samet EFE

Samet EFE

Ngerti. lan Software Consultant
Penasihat Keuangan Davut DURSUN

Dheweke wis meter. Davut Dursun

GM & Investment Consultant
albina baja

Ndeleng profil Ndeleng profil

konsultan
Email Adıktı

Email Adıktı

Asisten Eksekutif
Konsultan Pariwisata

Lihat profil lengkap Turan

Konsultan Pariwisata
Penasehat Kesehatan

Ph.D.

Penasehat Kesehatan
2b tanah

We are in service with our lawyer specializing in real estate and forestry law.

Kita pengin ngatasi kabeh masalah karo pengacara kita sing wis nindakake karya akademik babagan real estat lan utamane 2B sing duwe akeh perselisihan hukum ing negara kita.

Pengacara Bitcoin

Kita nglindhungi kabeh hak-hak panjenengan kanthi cara legal lan pidana, ing syarat-syarat Bitcoin, Blockchain lan kabeh dhuwit virtual, kanthi komputasi lan sah.

We diadegaké ing organisasi non-pemerintah pisanan, Association of Virtual Currency kanggo nglindhungi hak karo pengacara pakar lan Consultants ing Turki.

Perusahaan hukum internasional

Pengacara Antalya / Turkey dening bangsa, kita nglindhungi hak kita warga ing hukum internasional.

Turki ing pengadilan ing ngarep kita mata lan institusi manca kita, nalika kita defend hak warga lan bangsa kita ing panguwasa saka Pengadilan.

Kantor Hukum Turki

20 taun pengalaman atas jenenge sampeyan ing kabeh negara

Kita kantor, hukum nglaksaknano, komersial hukum, hukum teknologi informasi, hukum kulawarga, hukum real estate lan payables iku utamané legal ing kabeh cabang saka hukum lan uga ngakoni ing kaputusan pengadilan internasional uga menehi layanan terjemahan legal ing execution lan Advertisement saka subyek real estate manca. Kantor kita mentas ditampa pangalembana gedhe ing donya itungan virtual, itungan virtual lan pertambangan ijol-ijolan itungan virtual, redress grievances masalah iki lan uga nawakake consulting services related kanggo investasi. Turki lan Antalya uga Dursun Mehmet kabèh donya minangka Advocacy goal kita Kantor, kabeh ndonya njupuk pancegahan supaya mundhut saka hak kita klien, yen hak wis boroske kanggo mbalekaken kanggo ombone tangan hukum.

pengacara

Bidhang Keahlian Kita Nggoleki asil sukses.

Everyone mungkin ora sukses ing kabeh wilayah, nanging yen sampeyan duwe sawetara wilayah saka ahli khusus lan sukses bisnis ana karo sampeyan yen sampeyan ninggalake kanggo ahli.

Pengacara kita ngetutake kabeh perkembangan saiki kanthi rapet.

pengacara antalya

pokrol kita penjelasan informatif

Media karo media ditulis lan visual.

perusahaan hukum internasional ing Turki
Studi babagan masalah kontemporer saka pengacara kita

Jeksa Agung Mehmet Dursun

Informasi saiki lan umum ing bidang hukum bisa ditemokake ing artikel kita.

Sampeyan bisa ndeleng kita ganti pendekatan kanggo hukum lan miturut masalah cilik-hukum saiki. Kita aplikasi musuhan legal manggih kita ing lapangan legal aku nyedhaki dening nelusuri pembangunan layanan paling efektif lan aturan anyar ing cara tengen nalika hukum.

Konu Rembugan karo kita kabeh babagan perkara hukum. "

Pengacara Antalya

komunikasi

Layanan Pembelaan lan cara kita kerja

Pengacara kita lan kabeh tim kita tansah ing layanan kanggo nindakake kabeh karya sing perlu kanggo sampeyan.

pengacara

Representasi ing pangrungon

Pengacara kita makili sampeyan ing kabeh pengadilan lan institusi minangka proksi kanggo hak-hak panjenengan.

pengacara konsultan perusahaan

Company Consulting

Kabeh layanan konsultasi diwenehake dening pengacara kita kanggo nglindhungi hak-hak perusahaan sampeyan ing ndonya lan utamane ing negara kita.

pengacara individu

Konseling Individu

kabeh saran perlu kanggo nglindhungi hak pribadi, hak pribadi, hak properti, lan sapiturute dening ngarsane kita, pokrol kita lan Staff ing kabeh prakara sing ana hubungane kasedhiya ing kabeh ndonya utamané ing Turki.

konsultasi perusahaan

Layanan Umum Individu lan Perusahaan

Pengacara kita njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nglindhungi sampeyan ing istilah hukum lan kanggo nyegah samubarang mundhut hak.

Pencet kita

Pengacara Mediator

Jaksa Pengacara Mehmet Dursun

Newspaper Antalya

Interview About The New Mediation System

Maca Interview
Pengacara Mediator

Jaksa Pengacara Mehmet Dursun

Newspaper Mediterania

Interview on the Mediation Commercial System

Maca Interview
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu