pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Lawyer, penegak hukum lan penegakan hukum.

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Sampeyan bisa ngubungi pengacara kanggo pitutur.

subjek ing Pengacara ahli kita tansah karo sampeyan.

Pengacara ahli kita minangka cedhak karo telpon kanggo sampeyan, kanggo komunikasi + 90 850 303 42 42

Pengacara Mehmet Dursun - Pengacara Antalya

Jeksa Agung Mehmet Dursun

Mediator-Trademark Attorney-Blockchain Expert
Pengacara Kadriye Ersoy - Antalya

Pengacara Kadriye ERSOY

pengacara
Pengacara Zeki Dursun

Pengacara Zeki Dursun

pengacara
Konsultan Keuangan Bilal Kilim

M.Cüşavir Bilal Clothed

Penasehat Keuangan
Samet EFE

Samet EFE

Ngerti. lan Software Consultant
Mungkasi Alagöz

Mungkasi Alagöz

Pencet lan Hubungan Masyarakat
Penasihat Keuangan Davut DURSUN

Dheweke wis meter. Davut Dursun

GM & Investment Consultant
Email Adıktı

Email Adıktı

Asisten Eksekutif
Konsultan Pariwisata

Lihat profil lengkap Turan

Konsultan Pariwisata
Penasehat Kesehatan

Ph.D.

Penasehat Kesehatan
2b tanah

We are in service with our lawyer specializing in real estate and forestry law.

Kita pengin ngatasi kabeh masalah karo pengacara kita sing wis nindakake karya akademik babagan real estat lan utamane 2B sing duwe akeh perselisihan hukum ing negara kita.

Pengacara Bitcoin

Kita nglindhungi kabeh hak-hak panjenengan kanthi cara legal lan pidana, ing syarat-syarat Bitcoin, Blockchain lan kabeh dhuwit virtual, kanthi komputasi lan sah.

We diadegaké ing organisasi non-pemerintah pisanan, Association of Virtual Currency kanggo nglindhungi hak karo pengacara pakar lan Consultants ing Turki.

Perusahaan hukum internasional

Kita nglindhungi hak-hak warga kita ing negara kita, wong manca, hukum internasional.

Turki ing pengadilan ing ngarep kita mata lan institusi manca kita, nalika kita defend hak warga lan bangsa kita ing panguwasa saka Pengadilan.

Kantor Hukum Turki

20 taun pengalaman atas jenenge sampeyan ing kabeh negara

Kita tansah ing layanan kanggo nglindhungi hak sampeyan ing kabeh wilayah karo pengacara ahli lan tim kita ...

pengacara

Bidhang Keahlian Kita Nggoleki asil sukses.

Ora kabeh wong bisa sukses ing saben lapangan, nanging yen sampeyan duwe luwih saka siji ahli ing lapangan.

Pengacara kita ngetutake kabeh perkembangan saiki kanthi rapet.

pengacara antalya

pokrol kita penjelasan informatif

Media karo media ditulis lan visual.

perusahaan hukum internasional ing Turki
Studi babagan masalah kontemporer saka pengacara kita

Jeksa Agung Mehmet Dursun

Informasi saiki lan umum ing babagan hukum bisa ditemokake ing artikel kita.

Sampeyan bisa ndeleng pendekatan kita menyang kerucut miturut owah-owahan hukum lan hukum kasus saiki.

komunikasi

Layanan Pembelaan lan cara kita kerja

Pengacara kita lan kabeh tim kita tansah ing layanan kanggo nindakake kabeh karya sing perlu kanggo sampeyan.

pengacara

Representasi ing pangrungon

Pengacara kita makili sampeyan ing kabeh pengadilan lan institusi minangka proksi kanggo hak-hak panjenengan.

pengacara konsultan perusahaan

Company Consulting

Kabeh layanan konsultasi diwenehake dening pengacara kita kanggo nglindhungi hak-hak perusahaan sampeyan ing ndonya lan utamane ing negara kita.

pengacara individu

Konseling Individu

kabeh saran perlu kanggo nglindhungi hak pribadi, hak pribadi, hak properti, lan sapiturute dening ngarsane kita, pokrol kita lan Staff ing kabeh prakara sing ana hubungane kasedhiya ing kabeh ndonya utamané ing Turki.

konsultasi perusahaan

Layanan Umum Individu lan Perusahaan

Pengacara kita njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nglindhungi sampeyan ing istilah hukum lan kanggo nyegah samubarang mundhut hak.

Sampeyan bisa tansah hubungi kita.

Siaran Pers

Pengacara Mediator

Jaksa Pengacara Mehmet Dursun

Newspaper Antalya

Interview About The New Mediation System

Maca Interview
Pengacara Mediator

Jaksa Pengacara Mehmet Dursun

Newspaper Mediterania

Interview on the Mediation Commercial System

Maca Interview
5 / 5 (13 Ulasan)
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu