pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Çağlayan Gürlek - Health Consultant - Antalya

Antalya Pengacara | Kantor Hukum Mehmet Dursun, Kantor Mediasi > Çağlayan Gürlek - Health Consultant - Antalya

Hubungi Celik langsung

apoteker

KONSULTAN KESEHATAN

1972-Nevsehir Lahir

Fakultas Farmasi Universitas Hacettepe 1996 Taun

Basa

Inggris-Jerman

TEL: + 90 850 303 42 42

Penasehat Kesehatan

Ndeleng profil lengkap Çağlayan

Penasehat Kesehatan

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Penasehat Kesehatan

Kanthi Konsultan Kesehatan ing tim, kita mbantu sampeyan ing pirang-pirang lapangan kayata kasus hukum kesehatan, asuransi kesehatan lan rugi operasi sing gagal.

tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu