pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Wilayah Kerja

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Layanan Pembelaan lan cara kita kerja

Pengacara kita lan kabeh tim kita tansah ing layanan kanggo nindakake kabeh karya sing perlu kanggo sampeyan.

pengacara

Representasi ing pangrungon

Pengacara kita makili sampeyan ing kabeh pengadilan lan institusi minangka proksi kanggo hak-hak panjenengan.

pengacara konsultan perusahaan

Company Consulting

Kabeh layanan konsultasi diwenehake dening pengacara kita kanggo nglindhungi hak-hak perusahaan sampeyan ing ndonya lan utamane ing negara kita.

pengacara individu

Konseling Individu

kabeh saran perlu kanggo nglindhungi hak pribadi, hak pribadi, hak properti, lan sapiturute dening ngarsane kita, pokrol kita lan Staff ing kabeh prakara sing ana hubungane kasedhiya ing kabeh ndonya utamané ing Turki.

konsultasi perusahaan

Layanan Umum Individu lan Perusahaan

Pengacara kita njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nglindhungi sampeyan ing istilah hukum lan kanggo nyegah samubarang mundhut hak.

Sampeyan bisa tansah hubungi kita.

tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu