pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

MITRA KONSTITUSI TENTANG PERSYARATAN APLIKASI INDIVIDU?

Apa DUTIES KONSTRUKSI? Mahkamah Konstitusi iki diadegaké ing Turki kanggo pisanan 1961 Konstitusi. Hak kanggo usulan individu menyang ukum Pengadilan 12 / 09 / 2010 Republik Turki tanggal Hukum amending Artikel tinamtu saka Konstitusi 18. lan 19. Kita wis mlebu sistem hukum kita karo artikel-artikel. Sawise ngetik sistem kita, Angger cara Criminal Law saka ukum Pengadilan No. 6216 45. 51. item disusun. kajaba hak usulan individu kanggo ukum Pengadilan wis pakaryan sing wis ditulis ing ngisor iki. Iki: * Norman Control apa * Supreme Court minangka Making Trial, * Partai Politik Off Cases * Control Fiskal Parpol, * abang Legislative saka penghancuran lan Wakil kekebalan sing digawe dening pelamar marang kaputusan * Aplikasi Individual pambiji Pengadilan Konstitusional Requirements APLIKASI individu Apa.? Aplikasi individu kanggo Pengadilan Konstitusi ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu