pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

CEPAT MITRA KANTOR ANTALYA? FEE FEE

CEPAT ANTALYA MEDIATION MEDIATION MEDIATION MEETINGS? Mediator bisa nggawe diskusi awal karo pihak. Nerangake keuntungan lan prabédan proses kanggo pihak. Wawancara awal uga nyedhiyakake informasi rinci babagan perselisihan antarane pihak lan mbantu pihak kanggo sinau lan ngumumake masalah sing bakal mengaruhi persetujuan. Wawancara sadurunge ora diwenehake lan bisa dileksanakake yen dijaluk dening pihak utawa mediator. Partner nemtokake dina lan wektu sing umum kanggo ngajak para pihak menyang sesi pisanan. Sesi iki bisa digawe luwih saka sapisan miturut kebutuhan. Para mediator nemtokake ngendi lan carane iki sesi bakal njupuk Panggonan, njupuk tuntutan saka partai. Ngumpulake partai lan wakil legal lan sesi gabungan dianakaké. mediator; ngidini para pihak bisa saling komunikasi ....

Waca liyane

PROSEDUR PROSES MEDISASI

PROSEDUR PROSES MEDISASI MEDIATION Pemohon ngirim menyang kantor mediasi kabeh jinis informasi kontak sing kagungan piyambakipun lan pihak liyane ing kasus tanganipun. Biro uga nduweni wewenang kanggo neliti informasi kontak sing ana ing cathetan resmi para pihak. Institusi lan organisasi sing relevan kudu nyedhiyani informasi lan dokumen sing dijaluk dening kantor. Panampa bisa nggunakake layanan pesen singkat, ngirim e-mail, lan cara akses telpon, utamane ngirim surat undangan menyang pihak kanggo ngumumake para pihak lan ngajak menyang rapat pisanan. Nalika ngirim surat undangan menyang pihak,

Waca liyane

Apa MEDIATOR lan MEDIASI? CARA MANGSA?

Apa MEDIATIF LAN MEDIASI? mediator; Mediator iku wong sing nglakoni mediasi lan didaftarake kanggo mediator sing diatur dening Kementerian. Ing kasus kemunculan, iku sawijining metode résolusi sing ora bisa ditemtokake lan kanthi persepsi saka pihak katelu sing bebas lan independen sing nduweni latihan khusus. Apa panyebab MEDIATOR saka PROSES MURAH? Mediasi digunakake minangka solusi ramah ing akèh negara. Perdebatan dijaga secara sukarela tanpa dirujuk ke pengadilan. Ing proses iki, akeh mortir lan biaya ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu