pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

European Human Rights Law

HAK ASASI HAK HAK DAN PEMILIHAN HAK ASASI MANUSIA

Hak manungsa LAW lan pangadilan EUROPEAN OF hak manungsa hak Human, tanpa nggae sembarang bédané agama, basa, lan lomba Jenis Kelamin wong-wong saka kabeh donya tanpa Kang bentenaken minangka kabèh duwe hak. Hak kasebut sing diatur miturut karo manungsa hak lan ignited wick bebarengan karo Pranyatan hak manungsa universal sambungan ing getirilmiştir.xnumx lan wis ngatur kanggo entuk ing pigura wektu cendhak dina iki. unit hukum iki gadhah sawetara akeh prinsip, donya defend hak rakyat lan hak rancangan legal karo kabentuk supaya formal lan ing 1948 nalika viewed saka amba ing dicethakaké konulmuştur.türki kanggo Konstitusi 2010. lan tujuan dhasar saka individu iku kanggo nglindhungi hak-hak individu marang kekuwatan umum.

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu