pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

CRIMES WOMEN - Antalya Kejahatan Cyber ​​Cyber

Kejahatan Cyber ​​Cyber

LAWAKAN KARTINAN DIPERLUKAN LAN JAMINAN JAMINAN - Antalya Informatika Jaksa Penuntut Umum Apa itu IT? Informatika; Iku ilmu ngolah informasi sing digunakake wong ing komunikasi teknis, ekonomi lan sosial lan dadi basis ilmu kanthi cara sing lumrah lan akal, utamane liwat komputer lan piranti elektronik sing padha. Apa UU IT? Hukum IT; Iki minangka cabang hukum sing ngetungake informasi teknis, ekonomi lan sosial, ngolah, nyimpen lan nglindhungi informasi sing digunakake ing lapangan perkembangan teknologi liwat mesin elektronik lan sejenis lan ngrampungake perselisihan sing timbul saka wong-wong mau. Antalya Mehmet Dursun Pengacara di Law. Apa IT Crime? Informatika; Pengolahan otomatis informasi nggunakake teknologi komputer lan komunikasi ing cara sing ora sah, sah lan ora etis.

Waca liyane

Apa Kadurjanan Cyber? - Penasihat Kejahatan Informasi

Kejahatan Cyber ​​Cyber

Pengacara Kejahatan Sakit Apa Kejahatan Kejahatan Cyber? * Kejahatan Ketik Sistem Informasi * Sistem Pemblokiran, Breaking Up, Pemblokiran, Gagal Kanggo Ngganti utawa Ngganti Data * Abuse Bank utawa Kriminal Kartu Kredit * Larangan Piranti sing Dilarang Utawa Program. Kejahatan cybercrimes kuwi kejahatan sing kudu diselidiki dening kantor kejaksaan. Mulane, diselidiki ora kena dilaporake. Nanging, diselidiki efektif yen jabatan pidana diweruhi ing statute keterbatasan TCK. Miturut Kukum Hukum Turki, watesan statutori saka kejahatan IT paling gampang yaiku 8. * Ngomong * Nglanggar privasi pribadhi pribadi * Pemerkosaan hak merek * Privasi komunikasi ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu