pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Apa Amnesti Umum? Past Af Laws.

aftürki Republik wiwit diadegaké nganti dina iki subyek pangapunten tansah ing agenda. Wis teka maneh ing dina anyar. Wigati banget menawa sawetara partai pulitik wis nggarap masalah amnesti lan proposal hukum iki bakal dikirim menyang TGNA sanalika bisa. Iki diekstrak kanthi rong cara minangka umum lan khusus. Umum amnesti mbusak tindak pidana kanthi kabeh konsekuensinya. Dadi saka angkara nyoba umum Mudhun utawa kapercayan pidana sing ateges ngilang kabeh jalaran, malah mümkündür.Ayrıca mung mbusak amnesty sing amnesty angkara Applied ing loro penjara kanggo dendo pidana. A amnesti khusus ora ngilangi konsekwensi legal saka bebener pidana. Iku bakal mengaruhi klompok wong ...

Waca liyane

Umum Aftan sing bisa entuk manfaat. Sapa sing bakal nutupi?

aftürki Republik wiwit diadegaké nganti dina iki subyek pangapunten tansah ing agenda. Wis teka maneh ing dina anyar. Wigati banget menawa sawetara partai pulitik wis nggarap masalah amnesti lan proposal hukum iki bakal dikirim menyang TGNA sanalika bisa. Iki diekstrak kanthi rong cara minangka umum lan khusus. Umum amnesti mbusak tindak pidana kanthi kabeh konsekuensinya. Dadi saka angkara nyoba umum Mudhun utawa kapercayan pidana sing ateges ngilang kabeh jalaran, malah mümkündür.Ayrıca mung mbusak amnesty sing amnesty angkara Applied ing loro penjara kanggo dendo pidana. A amnesti khusus ora ngilangi konsekwensi legal saka bebener pidana. Iku bakal mengaruhi klompok wong ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu