pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Hukum Perserikatan Swasta

Hukum Perserikatan Swasta

APA SAKA STATE IN LAW PRIBADI? No 5718 Angger Law International Private lan Hukum prosedural aplikasi kanggo transaksi nglibatno unsur manca lan hubungan legal gegayutan hukum pribadi, ukum internasional pengadilan Turki, ngandhut peraturan ing pangenalan lan pelaksanaane pancasan manca. Nanging, hukum iki wis dilindhungi undhang-undhang pranata pengakuane internasional iku partai Republik Turki. prioritas kanggo implementasine undhang iki kudu dadi saiki kanggo transaksi utawa gegandhengan unsur manca lan hukum pribadi. Konstitusi 90. Miturut artikel kasebut, perjanjian internasional ditrapake miturut angger-anggering Toret minangka hukum. Ora bisa diarani Pengadilan Konstitusi kanthi pratelan marang Konstitusi. Prosedur miturut hukum padha karo prajanjèn internasional hubungane hak-hak baku lan kabebasan-kabebasan iki sijine menyang efek ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu