pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Idea Seni Pakaryan Hukum

IDEA AND ART WORKS LAWYER CASE

IDEAL ING IDEA lan ART LELAKON LAN KAWASAN LAN MITRA KUASA? 5728 Hukum babagan Karya Intelektual lan Seni beda karo Hukum 76. ing babagan pangadilan. Miturut iki; Adalet Ing kasus-kasus sing timbul saka hubungan legal sing diatur dening Undang-Undang iki, pengadilan wilayah kasebut minangka pengadilan khusus sing ditetepake dening Kementerian Kehakiman, sanajan jumlah kasus lan paukuman sing ditindakake ing Hukum. Nganti pengadilan khusus ditetepake lan wiwitan proses pengadilan, sing pengadilan lan ukum pengadilan penal pisanan bakal diangkat dening Dewan Tinggi Hakim lan Penuntut atas proposal Departemen Kehakiman. ...

Waca liyane

IDEA AND ART WORKS LAWYER

Mratelakake panemume lan ART WORKS OF Objectives Lawyer Intellectual Hukum Property Apa iku? Tujuan saka Law on Intellectual and Artistic Works nomer 5846; gagasan lan karya seni sing nggawe karya karo pamilik saka karya iki sing nindakake utawa kokwaca Performing seni, swara kang prodhusèn fiksasi phonogram pisanan lan prodhusèn sing nggawe fiksasi pisanan film lan organisasi radio lan televisi kanggo nemtokake hak moral lan financial ing produk kanggo nglindhungi, kanggo aturan kondisi kanggo entuk manfaat saka produk iki yaiku kanggo nemtokake sanksi-sanksi sajrone eksploitasi sing bertentangan karo prinsip lan tata cara sing diwenehake. Amarga aspek keuangan, karya kasebut kagungane pemilik. Nanging, ora cukup kanggo mikir mung minangka properti. Pengarang ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu