pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Real Estate Lawyer - Real Estate Law Antalya

Lawyer Property - Law Antalya Real Estate REAL ESTATE LAW Apa? Ing negara kita, perselisihan hukum sing kerep gegayutan karo estat sing nyata mimpin kanggo masalah hukum real estate. hukum Real Estate punika luwih saka pangecualian ing cilik saka ngrampungi musuhan tanpa warga nimbulaké mundhut serius hak dening ahli iku cawang saka hukum. Turkish Civil Code 4. hukum real estate dadi hukum lengkap ing buku cabang saka barang diatur, cabang real estate saka hukum karo jeneng liyane. hukum Property kaleksanane status minangka cabang saka hukum, hukum property çözülmektedir.gayrimenkul bagean gedhe saka hukum real estate ing babak saka konflik lan musuhan asil saka cilik. Nalika diarani real estate, disebutake yen ana nilai-nilai real estate kayata tanah, tanah, apartemen, bangunan lan panggonan. Ing framework saka definisi hukum property nyata tartamtu ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu