pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Investasi ing Turki

Web Investing ing Turki, utamané karo wong manca ing Turki Property (Real Estate) Tumbas Sales leasing saka Paling Reliable Way Liwat Processing Agung wis dileksanakake. Hukum real estate minangka cabang hukum sing kapisah. Ing kantor kita, ana pengacara profesional lan konsultan sing padha karo basa Inggris lan sing utamane melu tuku, sale lan nyewa real estate dening wong manca. Kabeh ing Turki, utamané Kantor Hukum Antalya Mehmet Dursun minangka tuku real estate, sale lan layanan related rental kita nyedhiyani. Kita uga nyedhiyakake pitulungan legal sing perlu kanggo nyedhiyakake real estate menyang wong manca. Mehmet Dursun ing Antalya, Turki, lan kabeh Kantor Hukum mbantu karo masalah ing ngisor iki hubungane karo dagang real estate lan leasing. 1-Legislasi lan Riset Hukum Nalika tuku utawa nyewakake real estate, saben negara nglamar hukum ...

Waca liyane

Real-Estate Buying ing Turki

Web Buying Property in Turkey-Property in Turkey, utamané karo real estate manca (property) Tuku lan Sale lan leasing Lawyer Way Paling Reliable Liwat pranyatan transaksi. Hukum real estate minangka cabang hukum sing kapisah. Ing kantor kita, ana pengacara profesional lan konsultan sing padha karo basa Inggris lan sing utamane melu tuku, sale lan nyewa real estate dening wong manca. Kabeh ing Turki, utamané Kantor Hukum Antalya Mehmet Dursun minangka tuku real estate, sale lan layanan related rental kita nyedhiyani. Kita uga nyedhiyakake pitulungan legal sing perlu kanggo nyedhiyakake real estate menyang wong manca. Mehmet Dursun ing Antalya, Turki, lan kabeh Kantor Hukum mbantu karo masalah ing ngisor iki hubungane karo dagang real estate lan leasing. 1-Legislasi lan Riset Hukum Nalika tuku utawa nyewakake real estate, saben negara nglamar hukum ...

Waca liyane

Apa MEDIATOR lan MEDIASI? CARA MANGSA?

Apa MEDIATIF LAN MEDIASI? mediator; Mediator iku wong sing nglakoni mediasi lan didaftarake kanggo mediator sing diatur dening Kementerian. Ing kasus kemunculan, iku sawijining metode résolusi sing ora bisa ditemtokake lan kanthi persepsi saka pihak katelu sing bebas lan independen sing nduweni latihan khusus. Apa panyebab MEDIATOR saka PROSES MURAH? Mediasi digunakake minangka solusi ramah ing akèh negara. Perdebatan dijaga secara sukarela tanpa dirujuk ke pengadilan. Ing proses iki, akeh mortir lan biaya ...

Waca liyane

FOREIGN EXCHANGE FOREIGN FOREIGN | PEMBANGUNAN TERBARU

itungan manca CONTRACT Larangan (pembangunan anyar) ing protèksi Value of Turki Currency 32 Communiqué gegayutan Keputusan No. (Communiqué No: 2008-32 / 34) De Communiqué amending (Communiqué No: 2018-32 / 52) diterbitake lan mlebu menyang pasukan. patut; CONTRACTS kang itungan kanggo rampung? Turkish Republic State miturut negara tanpa individu utawa Turki-penduduk ing artikel iki sepuluh panampa saka wong kasebut ing paragraf sanga utawa nyewo minangka partai kanggo dodolan real lan kontrak sewa real estate, rega kontrak lan indeks kewajiban mbayar sarujuk liyane denominated ing itungan manca utawa ing duit manca njedhul saka kontrak iki mümkündür. Budaya tumandang sewa real estate related kanggo operasi ing Kementerian Pariwisata supaya ngrekrut an akomodasi dilisensi, lan pembayaran liyane njedhul saka nilai kontrak iki kontrak ...

Waca liyane

Babagan Konvensi Ban

About Konvensi Larangan Currency 13.09.2018 Official Gazette "Currency TURKISH babagan pangayoman Pasar 32 woro-woro kaputusan kaputusan ing amandemen menyang" HEAD lan 85 kaputusan woro-woro "Presiden kaputusan" itungan rega CONTRACT IN kang CONTRACT pantangan? Keputusan 32 No. Artikel 4 / 1 / g miturut "kajaba ing kasus ngédap sing ditemtokake dening Mentri, sales, diadegaké déning warga ing Turki, rent, bisnis, leasing lan karya kontrak ing rega kontrak (lan biaya ancillary liyane) kanggo nemtokake indeks ing itungan manca utawa manca itungan wis dilarang." ing saiki Contract STATUS Apa bakal Apa dadi adaptasi? kontrak ana bakal diatur sesuai karo keputusan iki. kontrak sing diwenehi telung puluh dina kanggo bisa dicocogake kanggo aturan iki. (keputusan No. 32 Sementara Artikel ...

Waca liyane

Sapa sing bisa njaluk concordat? Apa sing Katentuan?

WHO CAN DEMO CONCEPT? utang, sembarang utang sing ora bisa mbayar ing isih amarga ing kadewasan utawa maturities ing istilah insolvency bebaya kaparingan utawa pengirangan digawe kanggo males utang liwat utawa bangkrut bisa dikarepake Concordat kanggo njaluk edebilir.konkordato nyisihaken saben melasi bisa ditemokaké ing usulan bangkrut, usulan rerembugan, Bukak saka tumindak Concordat ing tetiyang ingkang kalepatan dhateng sampeyan bisa uga takon. Sing Panitera Pengadilan? Pengadilan yurisdiksi minangka pengadilan pisanan. xnumx.madd ing panggonan ditulis ing paragraf pisanan lan kaloro utang tundhuk bangkrut, kanggo utang ora tundhuk bangkrut utang wis sah lan pengadilan komersial wewenang saka kawitan Kayata. Concordat Apa ana THE Ketentuan? WHO nyambung Concordat? nyilih Concordat karo persetujuan di toto maneh antarane tukang kredit. Penerimaan saka concordat ...

Waca liyane

Apa Amnesti Umum? Past Af Laws.

aftürki Republik wiwit diadegaké nganti dina iki subyek pangapunten tansah ing agenda. Wis teka maneh ing dina anyar. Wigati banget menawa sawetara partai pulitik wis nggarap masalah amnesti lan proposal hukum iki bakal dikirim menyang TGNA sanalika bisa. Iki diekstrak kanthi rong cara minangka umum lan khusus. Umum amnesti mbusak tindak pidana kanthi kabeh konsekuensinya. Dadi saka angkara nyoba umum Mudhun utawa kapercayan pidana sing ateges ngilang kabeh jalaran, malah mümkündür.Ayrıca mung mbusak amnesty sing amnesty angkara Applied ing loro penjara kanggo dendo pidana. A amnesti khusus ora ngilangi konsekwensi legal saka bebener pidana. Iku bakal mengaruhi klompok wong ...

Waca liyane

Umum Aftan sing bisa entuk manfaat. Sapa sing bakal nutupi?

aftürki Republik wiwit diadegaké nganti dina iki subyek pangapunten tansah ing agenda. Wis teka maneh ing dina anyar. Wigati banget menawa sawetara partai pulitik wis nggarap masalah amnesti lan proposal hukum iki bakal dikirim menyang TGNA sanalika bisa. Iki diekstrak kanthi rong cara minangka umum lan khusus. Umum amnesti mbusak tindak pidana kanthi kabeh konsekuensinya. Dadi saka angkara nyoba umum Mudhun utawa kapercayan pidana sing ateges ngilang kabeh jalaran, malah mümkündür.Ayrıca mung mbusak amnesty sing amnesty angkara Applied ing loro penjara kanggo dendo pidana. A amnesti khusus ora ngilangi konsekwensi legal saka bebener pidana. Iku bakal mengaruhi klompok wong ...

Waca liyane

2B Aplikasi Wektu lan Cara Pembayaran

APLIKASI periode-hukum sadurunge tanggal entri menyang pasukan saka dhaptar dianyari cathetan kedhaftar utawa Cadastral utawa Pengadilan pancasan dirampungaké ing sasi 6 kanggo real estate, (nalika Amandemen paling anyar 2 ditambahaké liyane sasi.) - sawise tanggal hukum lumebu menyang pasukan dianyari dhaftar Cadastral kedhaftar utawa menit utawa keputusan pengadilan kudu digawe ing sasi 8 ing provinsi, ing kantor provinsi lan ing distrik ing direktorat ing distrik. Nilai sing padha bakal ditemtokake miturut ketentuan Undhang-undhang Tender Negara Nomor 70 lan ketentuan UU No. 2886. Kajaba iku, sadurunge wiwit makarya hukum ...

Waca liyane

Siapa 2B Officers

Sing 2B hak LAND duwe? 2 / B dumunung ing wilayah real estate ing hukum iki sadurunge tanggal entri menyang pasukan utawa mengko ditanggepi utawa kanggo nganyari dhaftar kang bakal dianakaké, miturut rumah tangga Pranyatan, pendaptaran tanah digawe dening Tindakan Cadastral, sadurunge tanggal 31.12.2011 pangguna nyata iki utawa ing muhdesat dituduhake minangka gadhah sing sing aplikasi kanggo sampurna ing wektu kanggo tuku Estate nyata lan sampurna saka rega dodolan ditemtokake mréntahaké lan wong-wong sing nampa tanpa tuntutan adhedhasar hukum anduweni sayılırlar.hak iki karo sampurna saka certificate entitlement ditanggepi saka wong. Sasuwene ditemokake ing dokumen kasebut ing akta judhul nulis dening Contracting Entity, transfer lan hipotek legal bakal didaftar ing pendhaptisan tanah. Sajarah hak kepemilikan ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu