pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

New Business Act and Mediation - Mediator Antalya

UU BARU ING BISNIS USAHA lan UU Mediasi kanggo Perselisihan Sipil Ora Ana Mediasi Jumlah 6325 Amandemen wis digawe karo Hukum Pengadilan Buruh. Miturut paragraf pertama saka artikel kasebut, hukum, persetujuan tenaga kerja individu utawa kolektif didhasarake ing buruh utawa majikan lan kompensasi lan tuntutan hukum sing diajukake kanggo panyuwunan kasebut supaya bisa ngasilake tuntutan hukum. Aplikasi kanggo mediasi iku counterparty, yen counterparty luwih saka siji ing panggonan panggonane utawa ing ngendi wis rampung ...

Waca liyane

KEGIATAN USAHA DAN FASILITAS

Kontrak kerja minangka persetujuan hukum pribadhi sing ngluwihi utang menyang pihak lan diakhiri dening salah sijine pihak sing ngumumake kepenginane pihak liya kanggo mungkasi kontrak iki. Nanging, proses penundaan iki diwatesi dening kahanan tartamtu supaya bisa nglindhungi hak-hak buruh lan ora nyalahi panggunaan dening majikan. Majikan nduweni kesempatan kanggo mungkasi kontrak kerja sing disedhiyakake manawa tumindak miturut sawetara pranata ing angger buruh. Penolakan kontrak kerja minangka penghentian kontrak kerja kanggo ngumumake pihak liya kanggo ngumumake karsane kanggo mungkasi kontrak iki.

Waca liyane

Tenaga Kerja Law and Labor and Lawyer Lawyer

Hukum Buruh lan Buruh lan Pembela Buruh KONSEP: UU Tenaga Kerja minangka cabang hukum sing ngatur hubungan bisnis. Supaya hubungan bisnis bisa dilindhungi dening Undang-Undang Tenaga Kerja, karyawan kudu nindakake karya iki gumantung marang wong liya lan kanthi ragad. Ing konteks iki, para dokter, pengacara, tukang jahit, lan liya-liyane, sing pancen independen lan sing nggarap jenenge ing syarat-syarat bisnis. hubungan bisnis freelancers ora dening Labor Law; iki diatur dening pranata-pranata persetujuan (pengecualian, kekuwatan saka jaksa, lan liya-liyane) sing dadi basis hubungan bisnis. Petugas; janjian, kabeh kondisi kerja, tugas lan kakuwasan, hak-hak lan kewajiban, saben wulan, tunjangan lan hak-hak pribadi liyane saka Konstitusi 126 kita. Ing artikel ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu