pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Koperasi Hukum, Pengacara Koperasi, Kasus

wong hukukutüzel pengusaha ndhuweni kalebu kapentingan ekonomi tartamtu saka partners, lan ing Profesi utawa kamlaratan tartamtu gadhahanipun kanggo kabutuhan pegawe lan pitulungan Teknologi karo panganggo babakan dhuwit, supaya kanggo nglindhungi nyediakake liwat roso seduluran lan jaminan beda-beda diadegaké dening partner wong alam lan legal lan disebut koperasi beda-beda tambahan diduweni. Cooperative Cooperative UU 1163 kanggo panyiapan saka kuruluşukooperatif 1163 girmiştir.kooperatif saka pasukan wis nyatakake ing Law No. Cooperative. A kooperatif bakal ditetepake dening kontrak utama sing bakal ditindakake dening paling ora pasangan 7. Kontrak utama iki kudu ditindakake sadurunge personel sah saka registri registri perdagangan. Kontrak iki ditandatangani kanggo Kementrian Perdagangan. Yen pelayanan kasebut ngidini panyiapan, pusat kooperatif dumunung ing ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu