pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Warisan Pengacara Antalya - Undang-undang Pengganti

Pengacara Warisan Antalya - Pewarisan Law LEGAL LAW Law on Inheritance Law diatur ing KUHP sing nomer 4721. Hukum pusaka minangka cabang hukum sing ngatur kahanan mati lan warisan saka pewaris saka wong mati. Ana rong jinis pewaris: legal lan ditunjuk. Pewaris hukum; sanak keluarga, pasangan sing isih urip, adoptive lan pungkasanipun pewaris saka wong sing ora duwe pewaris. Ing wekdal punika, menawi anak punika lair kanthi sah ing antawising anak ingkang lair saking pernikahan lan ibu hukum ...

Waca liyane

MiRAS CASES - Pengacara Warisan Antalya

BENAR-BENAR DAN KEPUTUSAN KARYA INI KASUS MRASAS Terek; iku totalitas properti, utang, hak, lan tagihan perusahaan sing bisa dipindhah utawa ora ditindakake. Para ahli waris, sadurunge nampa lan nolak warisan saka Muridis, penting banget kanggo neliti apa sing kedadeyan ing estate. Kanggo nyegah kahanan kaya mangkono, bakal dadi pewaris para pengacara kanggo nindakake transaksi karo pengacara. Kabeh ing Turki lan Antalya Mehmet Dursun Law Firm saka hak pewarise minangka pangayoman lan bantuan kanggo nyegah karusakan ing cilik olmaktayız.miras wewenang warisan utang pengadilan kiwa pangadilan. Ing kasus sing arep dibuka babagan hukum pusaka, pengadilan sing ngurus subyek kasebut ganti ....

Waca liyane

SAVING, JENIS DAN PEMBATALAN

panggonan Testamentary, Jinis lan iptalimuris, kabeh aset cadangan liyane saka Enggo bareng saka pewarise utawa disposisi testamentary persetujuan nampa warisan. Prajanjian: Wong duwe daya kanggo mbedakake lan dadi umur limalas taun. Kekarepan konduktor ora bakal dipateni. Yen ora, iki bakal ora bener. Karsane bakal katemokake ing kahanan tartamtu. panentu syarat lan prajanjian bener kanggo kabeh ing Turki kanggo ora diatur lan Antalya Mehmet Dursun Law Firm ngewangi persetujuan olmaktayız.miras: sing kontrak warisan wong apa karo daya kanggo mbedakake wong diwasa lan bocah lan ora diwatesi. Warisan kontrak ...

Waca liyane

MİRAS HUKUKU - Pengacara Kasédan Kasédan Antalya

MIRAS LAW - Antalya Laws of Lawyer of Ongoing Laws of Law on Inheritance Law diatur ing Code Civil sing nomer 4721. Hukum pusaka minangka cabang hukum sing ngatur kahanan mati lan warisan saka pewaris saka wong mati. Ana rong jinis pewaris: legal lan ditunjuk. Pewaris hukum; sanak keluarga, pasangan sing isih urip, adoptive lan pungkasanipun pewaris saka wong sing ora duwe pewaris. Ing wekdal punika, menawi anak punika lair kanthi sah ing antawising anak ingkang lair saking pernikahan lan ibu hukum ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu