pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Forest Law - Land Law - Lawyer

Apa LAWAH ​​SUNGAI? Ana macem-macem definisi hukum tanah. Miturut iki; Ngatur hubungan legal ing kabeh jinis tanah tanpa dipikirake. Tanah iki minangka lemah tetanèn utawa tanah non-tetanèn. Hukum tanah sacara umum, hubungan legal ing lahan pertanian ngatur aturan sing ngatur total. Apa LAWA HUTAN? Definisi Forest Law yaiku; minangka komunitas aturan sing nliti status hukum, ruang lingkup, jinis, identifikasi lan pendhaptaran tanah sing ditemtokake minangka alas lan urutan pemanfaatan wilayah kasebut. panggonan alas antarane barang-barang umum, definisi alas, ruang lingkup, spesies alas, zilyedlik lan rekaman pendhaptaran tanah ing alas, prinsip pemanfaatan alas ...

Waca liyane

2B Aplikasi Wektu lan Cara Pembayaran

APLIKASI periode-hukum sadurunge tanggal entri menyang pasukan saka dhaptar dianyari cathetan kedhaftar utawa Cadastral utawa Pengadilan pancasan dirampungaké ing sasi 6 kanggo real estate, (nalika Amandemen paling anyar 2 ditambahaké liyane sasi.) - sawise tanggal hukum lumebu menyang pasukan dianyari dhaftar Cadastral kedhaftar utawa menit utawa keputusan pengadilan kudu digawe ing sasi 8 ing provinsi, ing kantor provinsi lan ing distrik ing direktorat ing distrik. Nilai sing padha bakal ditemtokake miturut ketentuan Undhang-undhang Tender Negara Nomor 70 lan ketentuan UU No. 2886. Kajaba iku, sadurunge wiwit makarya hukum ...

Waca liyane

Siapa 2B Officers

Sing 2B hak LAND duwe? 2 / B dumunung ing wilayah real estate ing hukum iki sadurunge tanggal entri menyang pasukan utawa mengko ditanggepi utawa kanggo nganyari dhaftar kang bakal dianakaké, miturut rumah tangga Pranyatan, pendaptaran tanah digawe dening Tindakan Cadastral, sadurunge tanggal 31.12.2011 pangguna nyata iki utawa ing muhdesat dituduhake minangka gadhah sing sing aplikasi kanggo sampurna ing wektu kanggo tuku Estate nyata lan sampurna saka rega dodolan ditemtokake mréntahaké lan wong-wong sing nampa tanpa tuntutan adhedhasar hukum anduweni sayılırlar.hak iki karo sampurna saka certificate entitlement ditanggepi saka wong. Sasuwene ditemokake ing dokumen kasebut ing akta judhul nulis dening Contracting Entity, transfer lan hipotek legal bakal didaftar ing pendhaptisan tanah. Sajarah hak kepemilikan ...

Waca liyane

6292B Law and Objective numbered 2

6292 woro-woro 2B LAW AMACI19.04.2012 Tanggal diadopsi ing hukum 2B, tujuan ngevaluasi panggonan metu wates alas kanggo Keuangan ing sesuai karo hukum 6831 angka, nitahaken saka alas anyar, introduksi saka rakyat desa ing ing negara saka kaputusan kanggo nransfer alas utawa farm jejer gadhahanipun ing pethi pisungsung kanggo ndhukung perkembangan desa alas netepake prosedur lan prinsip kanggo penjualan tanah. Apa penting ing cara iki lan sing ditulis minangka xnumx.madde cahya déning hukum. Mangkono, miturut hak-hak sing bisa entuk manfaat saka dodolan iku worth kang lagi nyimak babagan sing sing. 6B Sapa sing nduweni? Sawetara Ketentuan KHUSUS nyatakake ing LAW -verbose dening negara mituruti bagean ora bisa didol minangka ngrugekake individu real estate ...

Waca liyane

2B Land lan Hukum Anyar saka Dina iki nganti saiki

Ing hukum kita, alas duwe struktur unik. Duwe ora dimaksudaké kanggo ngatasi masalah peraturan desa alas lan cadastre alas isih ora rampung alas wis dadi masalah nasional saben dina lan hukum 2B saka tanah migunani kanggo definisi alas dadi kebak mangertos a çalışmadır.kon ngarahke ing nggawa solusi kanggo masalah iki. Sanajan perlu kanggo nemtokake hutan, angel banget kanggo mbenerake alas. Amarga alas ora nyoba kanggo nyelehake saben wit ing papan sing paling akeh wit-witan kasebut kudu disebut papan panggonan alas. Sumber definisi iki digawe ing artikel pisanan saka Undang-Undang angka 6831. Panggonan sing ora kadhaptar minangka alas ing hukum kita diwatesi kanggo 1.

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu