pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Babagan Konvensi Ban

About Konvensi Larangan Currency 13.09.2018 Official Gazette "Currency TURKISH babagan pangayoman Pasar 32 woro-woro kaputusan kaputusan ing amandemen menyang" HEAD lan 85 kaputusan woro-woro "Presiden kaputusan" itungan rega CONTRACT IN kang CONTRACT pantangan? Keputusan 32 No. Artikel 4 / 1 / g miturut "kajaba ing kasus ngédap sing ditemtokake dening Mentri, sales, diadegaké déning warga ing Turki, rent, bisnis, leasing lan karya kontrak ing rega kontrak (lan biaya ancillary liyane) kanggo nemtokake indeks ing itungan manca utawa manca itungan wis dilarang." ing saiki Contract STATUS Apa bakal Apa dadi adaptasi? kontrak ana bakal diatur sesuai karo keputusan iki. kontrak sing diwenehi telung puluh dina kanggo bisa dicocogake kanggo aturan iki. (keputusan No. 32 Sementara Artikel ...

Waca liyane

UU KONTRAK

Apa KONTRAK? BAGAIMANA KONTRAK DIREKSI? Convention; nuduhake tata cara sing ditemtokake dening paling ora rong wong, sing bakal dadi sesambungan bebarengan, lan sing nggawe hubungan legal antarane pihak. Kanggo ngetrapake kontrak kasebut, pihak-pihak liya bakal diwenehake. Prinsip paling mendasar dalam hukum kontrak adalah prinsip kebebasan kontrak. Partai-partai duwé hak bébas kanggo ngatur hubungan hukum antara piyambak lan karsa. Prinsip kebebasan kontrak diwatesi ing syarat-syarat kritéria kanggo pilihan subyek hukum. Miturut Code of Obligations, para pihak ora bisa nganakake kontrak karo masalah sing bertentangan karo tingkat moral masyarakat, hak-hak individu lan aturan hukum wajib. Kita kudu mlebu kontrak akeh ing uripe saben dina, sanajan ora bisa urip kanthi komersial. Kontrak sewa sing prasaja bisa uga ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu