pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

LAWI KUDUS

Hukum hak ukum minangka cabang saka angger-anggering hukum sing diwenehake dening pemerintah kanggo nglakoni proses, yaiku aturan sing bakal dileksanakake para pengadilan lan mutusake prosedur lan formulir ing proses kasebut. Hukum penghakiman dipérang dadi Private Law, Public Law, lan Hukum Campuran. Kantor Hukum Mehmet Dursun di Antalya serves kabeh cabang hukum sing ana ing ruang lingkup hukum yurisdiksi. Sedhela nerangake cabang ngisor saka Tindakan legal yen perlu; * hukuktoplu KHUSUS wong lan komunitas wewenang dening wong-wong sing disebut kanggo cawang hukum sing ngatur hukum pribadi miturut prinsip kebebasan lan kesetaraan bakal hubungan karo saben liyane. hukum pribadi bakal akehe basis kesetaraan lan kamardikan. Kantor Hukum Antalya Mehmet Dursun minangka Hukum Special ...

Waca liyane
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu