pengacara antalya

Kita goal punika kanggo defend hak kabeh jinis wong ing kabeh sistem legal, hak kanggo pemilik rauh lan menehi cara paling legal, hak kanggo njupuk pancegahan perlu sakdurunge kanggo ilang lan panuntun dhumateng kanggo pihak uga nyedhiyani penyuluhan perlu.

Whatsapp

Facebook

Linkedin

Copyright 2018 Jeksa Agung Mehmet Dursun
Kabeh hak dilindhungi.

Real-Estate Buying ing Turki

Real-Estate Buying ing Turki

Real-Estate Buying ing Turki

Utamané ing Turki, Property Asing web (Real Estate) Tumbas Sales leasing saka Paling Reliable Way Liwat Processing Agung wis dileksanakake.

Hukum real estate minangka cabang hukum sing kapisah. Ing kantor kita, ana pengacara profesional lan konsultan sing padha karo basa Inggris lan sing utamane melu tuku, sale lan nyewa real estate dening wong manca. Kabeh ing Turki, utamané Kantor Hukum Antalya Mehmet Dursun minangka tuku real estate, sale lan layanan related rental kita nyedhiyani. Kita uga nyedhiyakake pitulungan legal sing perlu kanggo nyedhiyakake real estate menyang wong manca. Mehmet Dursun ing Antalya, Turki, lan kabeh Kantor Hukum mbantu karo masalah ing ngisor iki hubungane karo dagang real estate lan leasing.

1-Legislation and Legal Research

Nalika sade utawa nyewakake real estate, hukum saben negara beda. Turkey, utamané saka real estate manca (real estate) nalika tuku, sade, nyewakake dipercaya, disaranake njupuk bantuan saka pakar pengacara ing bisnis. Nalika dealing karo real estate, tuku, tuku, kontak karo wong sing bener, lan nggawe transaksi ing real estate tengen minangka titik paling penting. Sing bakal bantuan partai nggunakake kabeh kemungkinan legal ing sistem legal kita ing kabeh transaksi ing kabeh ing Turki Mehmet Dursun Law Bisnis, lan real utamané nyata dening bangsa, utamané ing Antalya. Ing aturan lan proses riset legal;

  1. A) Nalika sampeyan milih tuku real estate, informasi registri diteliti, ie sing duwe, ana panyuwun ing real estate, ana annotation, hipotek wis dicenthang.
  2. B) Dipriksa manawa bangunan kasebut nduweni lisensi proyek lan manawa bangunan kasebut nduweni panggonan umum. Iki uga dipirsani manawa kotamadya owes utawa ora.

C) Yen sampeyan arep ngedol utawa nyewa properti sampeyan, kontrak lan transaksi sing dibutuhake kanggo njamin sampeyan entuk rega. Ing kasus leasing, perjanjian sing perlu dijupuk lan langkah-langkah sing perlu dijupuk kanthi nggunakake properti sing paling disewa lan kanggo ngilangake lan ngosok-ngobong sewa.

2-Contract lan Pembayaran

Mehmet Dursun Law Firm ndadekake kabeh kontrak kanggo nglindhungi hak pihak ing Turki lan Antalya ing tumbas real estate lan dodolan. Iki nyiapake dokumen karo langkah-langkah sing perlu kanggo nggawe pembayaran kanthi cara sing tepat lan tepat.

3-Fee's Fee

Mehmet Dursun Law Office mbayar biaya kanggo kabeh transaksi kasebut, kalebu pajak, kanggo disepakati dening pihak lan manawa diwenehake dening undang-undang.

Antalya lan Istanbul ing Turki kanggo njupuk Villas, kanggo tuku tanah lan property kanggo njaluk, sampeyan bisa hubungi kita.

Kantor Advokasi lan Mediasi Mehmet Dursun

Kantor pusat kita mapan ing 2005 ing Antalya.

Kita kantor ing Antalya, Antalya kang lokasi minangka pengadilan iku panggonan dikenal kanggo kabeh lan bisa gampang golek tetanggan paling cedhak kanggo kasedhiyan kantor pendaptaran tanah cocog lan revenue.

Büromuzun mung menit 5 mlaku-mlaku menyang kantor pendhaptaran tanah lan kadohan. Uga karo kantor kita ing total provinsi 12 ing Turki lan diwenehi pengacara lan layanan konsultasi ing Eropah.

Kantor kita; nduweni peralatan teknis jroning babagan teknologi informasi. Program hukum paling migunani lan saiki kasedhiya ing komputer kita; kanthi kemungkinan nggayuh keputusan ijtihadi lan ukum, büromuz uga dilengkapi kanggo informasi legal lan nerapake acara kasebut.

Kajaba iku, kita Agung bank, Agung merek dagang, ing Agung kanggo mediasi lan manca sing pengacara kita wis ditampa latihan ing basa manca uga maintained.

Kajaba iku, layanan konsultasi diwenehake marang maneka perusahaan, koperasi, yayasan lan asosiasi. Aplikasi individu kanggo Pengadilan Konstitusi, aplikasi kanggo Pengadilan Hak Asasi Manusia Eropa, dan aplikasi untuk arbitrase internasional juga dibuat.

A kantor pusat wis telu pokrol, assistant administratif lan klien kanggo perusahaan kita duwe penasehat financial kanggo nyedhiyani layanan Advisory financial, media lan ahli kanggo public relations, konsultan kita, investasi, lan kang cukup umum ing Kadurjanan cyber anyar, sing digunakake ahli konsultan kita minangka Konsultan technical ing IT inggih.

Kantor kita kerjane kanthi cepet lan sukses. Pengacara kita nindakake tuntutan hukum, eksekusi lan konsultasi.

Perusahaan kasebut fokus ing eksekutif, hukum komersial, hukum IT, hukum keluarga, hukum real estate lan utang utang, lan uga menehi layanan interpreting legal ing kabeh cabang hukum uga minangka pangakuan lan penegakan putusan pengadilan internasional lan penjualan real estate kanggo wong manca.

Kantor kita ing taun-taun pungkasan, narik kawigatosan ing dhuwit dhuwit, ijol-ijolan dhuwit virtual lan pertambangan dhuwit maya, kayata penghapusan rembugan babagan masalah kasebut lan uga menehi layanan konsultasi babagan investasi.

Turki lan Antalya uga Dursun Mehmet kabèh donya minangka Advocacy goal kita Kantor, kabeh ndonya njupuk pancegahan supaya mundhut saka hak kita klien, yen hak wis boroske kanggo mbalekaken kanggo ombone tangan hukum.

MEHMET DURSUN LAWYER AND MEDIATION OFFICE - ANTALYA

Meltem Mahallesi, Meltem Blv. No: 11 Antalyaspor Site A2 Block Floor Apartment: 21, 07060 Muratpaşa / Antalya

%d blogcu disenengi iki:
tr Turkish
af Afrikaanssq Albanianam Amharicar Arabichy Armenianaz Azerbaijanieu Basquebe Belarusianbn Bengalibs Bosnianbg Bulgarianca CatalanSuriname sing gampang Cebuanony Chichewazh-CN Chinese (Simplified)zh-TW Chinese (Traditional)co Corsicanhr Croatiancs Czechda Danishnl Dutchen Englisheo Esperantoet Estoniantl Filipinofi Finnishfr Frenchfy Frisiangl Galicianka Georgiande Germanel Greekgu Gujaratiht Haitian Creoleha Hausahaw Hawaiianiw Hebrewhi Hindihmn Hmonghu Hungarianis Icelandicig Igboid Indonesianga Irishit Italianja Japanesejw Javanesekn Kannadakk Kazakhkm Khmerko Koreanku Kurdish (Kurmanji)ky Kyrgyzlo Laola Latinlv Latvianlt Lithuanianlb Luxembourgishmk Macedonianmg Malagasyms Malayml Malayalammt Maltesemi Maorimr Marathimn Mongolianmy Myanmar (Burmese)ne Nepalino Norwegianps Pashtofa Persianpl Polishpt Portuguesepa Punjabiro Romanianru Russiansm Samoangd Scottish Gaelicsr Serbianst Sesothosn Shonasd Sindhisi Sinhalask Slovaksl Slovenianso Somalies Spanishsu Sudanesesw Swahilisv Swedishtg Tajikta Tamilte Teluguth Thaitr Turkishuk Ukrainianur Urduuz Uzbekvi Vietnamesecy Welshxh Xhosayi Yiddishyo Yorubazu Zulu